Uw apparaat:

Clickballs: geef (weer) smaak aan je sigaret!

Naast onze hoofdactiviteit, de verkoop van laptoponderdelen en reparaties van laptops, verkopen wij ook Clickballs. Dit zijn smaakcapsules welke in het filter van een sigaret gestoken worden. Vervolgens dient in het filter geknepen te worden zodat het balletje knapt en de smaakvloeistof in het filter vrij komt. Jaren geleden was de zogenaamde 'kliksigaret' een revolutionair concept van de grote tabaksfabrikanten. Aangezien de verkoop van kliksigaretten immens populair werd, kwam er een Europees verbod op de productie en verkoop hiervan. Enkele jaren later werd ook de verkoop van mentholsigaretten, die al decennia lang verkocht werden, aan banden gelegd. Tabak met smaaktoevoegingen behoorde tot het verleden, dit uiteraard tot zeer grote teleurstelling van voornamelijk de rokers die al jaren menthol rookten. De tabaksbranche kwam wel met enkele creatieve alternatieven, zoals de verkoop van losse filterhulzen met daarin een klikballetje, en daarnaast met zogenaamde 'smaakkaarten', Een dergelijke kaart dient in een pakje sigaretten gestoken te worden en vervolgens 60 minuten wachten voordat de mentholsmaak goed in de sigaretten is getrokken. De losse filterhulzen zijn in principe een prima oplossing voor de rokers die allang gewend waren aan het maken van hun eigen filtersigaretten. Voor de roker die liever geen gedoe wil met het zelf maken van filtersigaretten, en liever 'gewoon' een pakje sigaretten wil kopen, zijn de losse filterhulzen met klikballetjes natuurlijk niet het beste alternatief. Daarnaast hebben de smaakkaarten het nadeel dat eerst minstens 60 minuten gewacht moet worden voordat de smaak goed in de sigaretten is getrokken.

Alternatief voor kliksigaretten en mentholsigaretten
Clickballs zijn derhalve hét alternatief voor de verloren gewaande klik- en/of mentholsigaret. Onze klikbolletjes worden verkocht in een handig bewaardoosje met 200 balletjes. Op de onderzijde van het bewaardoosje zit een zogenaamde 'inserter'. Dit is een prikker waarmee met de ene zijde een gaatje in het filter geprikt kan worden, en met de andere zijde een balletje uit de bewaarverpakking gehaald kan worden en in het filtersigaret kan worden gedrukt, dit door het aandrukken van de inserterpin. Daarnaast verkopen wij ook handige applicators waarmee het nóg gemakkelijker is om sigaretten van een klikballetje te voorzien.

De hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs
De meeste aanbieders van klikballetjes verkopen  bewaarverpakkingen met 100 balletjes waarvan de verkoopprijs veelal tussen de € 2,95 en € 3,95 per doosje ligt. In ons opstart- / oriëntatieproces viel het ons opdat de bewaarverpakkingen nog niet voor de helft gevuld waren bij een inhoud van 100 balletjes. Daarom hebben wij specifiek gezocht naar een fabrikant die klikballetjes van de hoogste kwaliteit kon leveren en alle smaken in bewaarverpakkingen gevuld met 200 balletjes kon leveren. Omdat wij in verhouding de helft minder bewaarverpakkingen hoeven in te kopen, levert dit een besparing op die wij aan de eindklant kunnen doorbereken en kunnen wij derhalve ons product aanbieden voor de zeer concurrerende prijs van € 3,95. Dit is dus al gauw 35% goedkoper dan elders! Daarnaast bieden wij voor de ultieme fans van Clickballs, ook grootverpakkingen aan met maar liefst 2000 klikballetjes. Dit betreft overigens vooralsnog uitsluitend de meest verkochte smaken.

 

Bezoek dus ook eens onze webshop Clickballs.nl en laat u overtuigen van onze ruime assortiment, heerlijke frisse smaken.

 

 

klikbolletjes

Trefwoorden:
click balletjes, click capsule, click capsules, clickballen, clickballetjes, clickballs, clickbolletjes, clickcapsule, clickcapsules, clickflavor, clickflavour, crush balls, crushballs, flavor balletjes, flavor balls, flavor bolletjes, flavorballetjes, flavorballs, flavorbolletjes, flavorcapsule, flavour balletjes, flavour balls, flavour bolletjes, flavour capsule, flavourballetjes, flavourballs, flavourbolletjes, flavourcapsule, klik balletjes, klikballen, klikballetjes, klikbollen, klikbolletjes, smaakballen, smaakballetjes, smaakbolletjes, smaakcapsules, menthol alternatief, alternatief mentholsigaret, alternatief mentholsigaretten, alternatief kliksigaret, alternatief kliksigaretten

 

Acer Asus Compaq Dell HP Medion MSI Samsung Toshiba
  TOP